Anna Wintour je odabrala osam najvećih modnih trendova za 2020. godinu

Foto: Getty Images

ZLOGLASNA urednica modne Biblije odabrala je svoje modne favorite za novu sezonu.

Anna Wintour je u novom videu za Vogue izdvojila osam najvećih trendova za 2020. godinu, a s obzirom na njezin golemi modni utjecaj, ne sumnjamo da će svi postati hit. Otkrijte ih u nastavku i pripremite se za novu sezonu: 

Ravne cipele

Embed from Getty Images

U kolekcijama svih poznatih dizajnerskih kuća za proljeće/ljeto 2020. godine prevladavaju ravni modeli cipela, a da biste isprobale ovaj trend, ne trebate ni čekati novu sezonu.

Izvezeno

Embed from Getty Images

Izvezeni detalji na bluzama, haljinama, trapericama, torbicama i drugoj odjeći te modnim dodacima ponovno su "in" i daju boho izgled svakoj vašoj kombinaciji.

Baloner

Embed from Getty Images

Iako nikad ne izlazi iz mode i hit je svake jeseni i proljeća, baloner se također našao na Anninoj listi, a njezin favorit je klasični bež model.

Upečatljivi uzorci

Embed from Getty Images

Ty-dye, životinjski printevi, bezvremenski cvjetići i svi drugi upečatljivi uzorci, po mogućnosti u jarkim bojama, poželjni su i u narednoj toploj sezoni, no nitko vam ne brani da ih počnete nositi već sad.

Bermude

Embed from Getty Images

Umjesto vrućih hlačica, Anna predlaže da naredne sezone odaberete duže bermude koje lako možete uklopiti i u svoje jesenske stajlinge.

Jarke boje

Embed from Getty Images

Osim na uzorcima, jarke boje poželjne su i same po sebi, a iako su ih dizajneri najavili u kolekcijama za sljedeću sezonu, odličan su odabir i za razbijanje jesenskog i zimskog sivila.

Rafija

Embed from Getty Images

Torbe, šeširi i sandale od rafije hit su već nekoliko toplih sezona, no u narednoj će se nositi i odjeća od ovog prirodnog materijala, barem ako je vjerovati modnoj kući Dior i Anni Wintour.

Košare

Embed from Getty Images

Torbe načinjene od trstike ili bambusa koje izgledaju kao košare također su već neko vrijeme "in", a Anna, ali i brojni dizajneri, kažu da će hit biti i u narednoj sezoni