Antonija Blaće je spremna za jesen u čizmama koje ili volite ili mrzite

Foto: Instagram

IAKO su ponovo u modi, kada su u pitanju kaubojske čizme, žene se dijele na one koje ih vole i nose, i one koje ih mrze.

Voditeljica Antonija Blaće već nam je odavno dala do znanja da spada u prvu skupinu, a svoju ljubav prema ovim čizmama potvrdila je i svojim posljednjim outfitom kojim se pohvalila na Instagramu.

Na fotki koju je objavila, crne kaubojske čizme s bijelim detaljima iskombinirala je s jednim modnim klasikom - malom crnom haljinom A-kroja te tako potvrdila i omiljenu kombinaciju poznatih Hrvatica za prijelazno doba.

"Molim te reci mi gdje si kupila čizme?", "Čizme su mrak!", samo su neki od brojnih komplimenata koje je Antonija dobila na račun svojeg odabira prema čemu možemo zaključiti da bi kaubojske čizme ove jeseni konačno mogle zavladati trendovima.

Naime, iako ih dizajneri već nekoliko sezona pokušavaju progurati, kaubojske čizme i dalje slove za komad oko kojeg se lome koplja te nisu uspjele osvojiti mase, no iz sezone u sezonu viđamo ih sve češće pa smo sigurni da im popularnost raste.