Ariana Grande objavila emotivni post o prekidu pa ga izbrisala

Foto: Instagram

VIJEST o prekidu pjevačice Ariane Grande i komičara Petea Davidsona u ponedjeljak je iznenadila javnost, iako smo kasnije saznali da tada već nisu bili zajedno tjedan dana.

Veza im je potrajala samo pet mjeseci, no u njihovoj vezi se sve odvijalo brzo pa su se u tom kratkom roku uspjeli zaručiti, useliti u zajednički stan i nabaviti ljubimca, i svi su očekivali da je sljedeći korak vjenčanje.

Par je kao razlog za prekid naveo loš tajming, kako piše Daily Mail. Pete je nakon prekida dobio natrag skupi zaručnički prsten kojim je zaprosio Arianu nakon samo mjesec dana veze, a Ariani je pripao njihov ljubimac, patuljasto prase Piggy Smallz.

A iako su se navodno rastali u prijateljskim odnosima, tekst koji je Ariana Grande objavila u svojim Instagram Storyjima otkriva da je pjevačici teško sjeo prekid. 

"Ok, danas je bio vrlo poseban dan. Zahvalna sam što sam mogla biti ovdje", započela je pjevačica referirajući se na proslavu 15. godišnjice svojeg omiljenog mjuzikla Wicked gdje je bila sinoć, a nastavila je u posve drugom smjeru.

"Vrijeme je da nakratko opet kažem bye bye internetu. Teško je ne naletjeti na vijesti koje trenutno ne želim vidjeti. Vrlo je teško i tužno i svi se jako trudimo nastaviti dalje. Volim vas. Hvala što ste uvijek uz mene", napisala je Ariana u postu koji je kasnije obrisala, no što je jednom na internetu, tu ostaje zauvijek, pa tako i njena objava koju možete pogledati ispod.