ASOS izbacuje kolekciju pristupačnih vjenčanica

Foto: Instagram

NAJLJEPŠE haljine za djeveruše i goste definitivno se mogu naći na poznatom web shopu ASOS, a od sada će tamo moći kupovati i mladenke.

Britanski web shop najavio je kako će uskoro izbaciti kolekciju vjenčanica koje će biti romantične i atraktivne, ali i pristupačne te jeftinije od vjenčanica u klasičnim salonima u Velikoj Britaniji.

Po tim cijenama u Hrvatskoj se mogu naći zaista zgodne vjenčanice, no sigurni smo da će ljubiteljice modernog ASOS stila rado dati šansu ovom brandu.

Prva kolekcija naći će se na stranici u travnju 2016. godine, objavio je ASOS na pressici za sezonu proljeće/ljeto 2016., a zahvaljujući britanskom Vogueu, možemo vidjeti i kako će izgledati neke od vjenčanica.

Sudeći prema slici možemo pretpostaviti kako su se dizajneri iz ASOS-a pobrinuli za mladenke svih građa i različitih modnih ukusa.

Tu je jednostavna, duga boho haljina s V-izrezom, elegantna haljina bez rukava s perlicama, široka satenska vjenčanica s bretelicama, uska haljina prošivena kamenčićima, a nazire se i vjenčanica s čipkastim rukavima...

Cijene će se kretati od 400 do 600 funti, a jedina stvar s kojom možete pogriješiti je veličina. Srećom, postoji opcija vraćanja i mijenjanja haljina...