Atraktivna Nikolina Ristović pozirala u badiću i bez make-upa

VEĆ na prvi pogled je jasno da je Nikolina Ristović zadovoljna svojim izgledom te da joj ne nedostaje samopouzdanja. Ipak, već nekoliko puta je priznala da iskreno uživa u dotjerivanju pa ju je teško vidjeti bez barem minimalnog make-upa na licu.

Uvijek dotjerana, Nikolina često oduševi svojim stajlinzima, a svima je jasno da pomno prati i događanja na svjetskim modnim pistama. Tako nije odoljela ni jednom od trendova koji je već najavljen kao pravi "must-have" za nadolazeću jesen - predimenzioniranoj traper jakni neobičnog dizajna.

Jako dobro zna i kako istaknuti vlastitu ženstvenost, a ne može odoljeti ni izazovnim modnim komadima. Osim toga, posebnu ljubav gaji i prema zanimljivim i skupim cipelama koje su mamac za poglede.

No već nekoliko puta je dokazala da jednako spektakularno izgleda i kada šeće plažom, odjevena samo u oskudni kupaći kostim s logotipima modne kuće Louis Vuitton. Ovog puta otišla je korak dalje pa je pokazala i lice bez šminke te potvrdila da joj za odličan izgled nije potreban ni make-up.

Pozirala je na plaži odjevena u bikini i prozirnu haljinu za plažu, a unatoč nedostatku make-upa pobrinula se da na sebi ima obilje modnih dodataka. Od obruča za kosu kojem nije odoljela ni Kate Middleton do upečatljivih narukvica.

Njeni pratitelji imali su samo riječi za hvale za ovakav look.

"Profinjena ikona stila... Bez konkurencije", jedan je od komentara.

"Prelijepa svakog trenutka", zaključila je njezina pratiteljica.