Badići koji pristaju svima

NAJVEĆA "ljetna muka" mnogih žena je pronaći kupaći kostim koji će izgledati atraktivno, pokriti sve što ne treba i istaknuti ono što treba. Najčešći savjeti za kupovanje badića  vežu se uz tip naše građe, odnosno prema tome jesmo li "jabuka", " kruška", "trokut"... No, lako je izgubiti se u moru savjeta ako ni sama nisi sigurna koji je točno tvoj tip građe i što želiš otkriti, a što prikriti. Srećom,postoje krojevi badića koji uvijek dobro izgledaju na svim tipovima žena i s kojima nikada nećeš pogriješiti.

1. Gaćice na vezanje

Žene koje imaju pokoji kilogram viška često griješe kupujući velike gaćice kojima će "sakriti" svoje nedostatke. Velike gaćice urezat će se u meso i napraviti puno malih "šlaufova" na tvojoj silueti. Radije se odluči za gaćice na vezanje koje će vizualno produljiti noge i kojima ćeš sama moći regulirati veličinu kako ne bi došlo do neprivlačnog "urezivanja".

2. Gornji dio kupaćeg kostima s košaricama

Ako želiš izgledati atraktivno na plaži, badić s ugrađenim košaricama najbolji je izbor. Ako imaš male grudi košarice će ih podići i učiniti većima, a ako imaš punije grudi, košarice će se pobrinuti da "ostanu na jednom mjestu" tijekom cijelog dana.

3. Crna boja

Ako nisi sklona eksperimentiranju s bojama, drži se dobre stare crne boje. Crni badić uvijek izgleda elegantno i seksi, a lijepo će istaknuti preplanulu put i vizualno stanjiti siluetu.

5. Jednodijelni badić s dubokim V izrezom

Jednodijelni badić s V izrezom pristajat će svima, ali pripazi da donji dio bude dovoljno visoko izrezan kako bi produljio noge.

6. Podstavljeni tuba top


U zadnjih nekoliko godina najpopularniji su badići s gornjim dijelom u obliku tube. Ovaj kroj pristajat će svima, ali ako imate jako velike grudi ipak pripazite da gornji dio ima ušivene košarice.