Farytale kolekcija: Bajkovite haljine za moderne princeze

ROMANTIČNE cure koje sanjaju o princu na bijelom konju, od sada mogu kupiti i vjenčanicu u kojoj će na vlastitom vjenčanju izgledati poput princeza iz bajke. "Farytale kolekcija" naziv je nove kolekcije vjenčanica i haljina koje je dizajnirala hrvatska dizajnerica Sandra Haddad. Želeći se odmaknuti od teških i klasičnih vjenčanica, ponudila je svoju neobično romantičnu i bajkovitu viziju vjenčanja. Modeli Nika i Sonja iz agencije Atomic Models predstavile su ovu romantičnu kolekciju, a za šminku je zaslužna Sanja Lydia Kulušić.

Sandrini modeli vjenčanica odišu romantizmom i gracioznom ljupkošću, a iza svake vjenčanice je priča koja ju čini posebnom i jedinstvenom. Zanimljivo je da se svaka vjenčanica kreira samo u dva primjerka kako bi se postigla ekskluzivnost i unikatnost. 

Mnoštvo detalja, satenskih vrpci, traka i cvijeća najbolji su opis njenih modela. Izrazito romantične i lepršave, ove vjenčanice su kreirane za djevojke koje se usude biti drugačije i posebne, a istovremeno neodoljivo ženstvene i nježne.