Beauty Jar: Kako pravilno sakriti tamne kolutove ispod očiju?

Foto: Instagram, Video: Petar Varat 

NAKON produženog vikenda, ovakvi nam savjeti itekako trebaju.
 
Vjerujemo kako ste se danas šokirano ustali, kada ste shvatili da je prvi produženi vikend već iza vas te je vrijeme da se vratite poslu i ostalim obavezama.
 
 
Vjerujemo i kako su vaši podočnjaci danas bili nešto veći nego inače, a s crnim krugovima ispod očiju problema ima i naša beauty kolumnistica Nabilah Harron, koju ste već dobro upoznali u sklopu njezine "Beauty Jar" kolumne, koja ide samo na Index Rougeu.
 
"Mučim se s urođenim tamnim kolutovima ispod očiju otkad znam za sebe. Kako rasporedite tekući korektor, jednako je bitno kao i odabir prave boje i formule korektora. Puder u prahu fiksirat će i produljiti postojanost tekućeg korektora na području ispod očiju. Nakupljanje korektora u sitnim borama ispod očiju učinit će vas starijima pa isprobajte mojih par trikova kako bi to izbjegli i izgledali svježe i bez nepravilnosti", poručuje Nabilah.

Nanesite kremu za područje ispod očiju, da bi hidratizirali tu zonu. Dodatna vlažnost spriječit će uvlačenje tekućeg korektora u bore. Ako imate dublje linije/bore, možete nanijeti i tanak sloj baze za lice(primera) na bazi silikona. Pustite da se proizvod upije u kožu na par minuta prije nanošenja tekućeg korektora.
 
Pssst! Ostale beauty tutorijale naše Nabilah Harron, pogledajte ovdje!