Beauty Jar: Sjajni "cherry" proljetni look!

Foto: Privatne fotografije

PROLJETNA šminka mora biti živahna i vedra.
 
A naša beauty kolumnistica Nabilah ovoga tjedna donosi vam baš jedan takav prijedlog za proljetni make-up. Pogledajte njen brzi video tutorijal i otkrijte kako postići sjajni "cherry" look koji je idealan za ovo doba godine. Ispod videa čekaju vas i detaljne upute:
 

 
 
Lice
 
Za bazu pomiješajte žuti i korektor u zagasito narančastoj nijansi. Nanesite ga na cijelo lice te također malo i na kapke. Korektorom zelene boje prekrijte crvenilo na dijelovima lica gdje se javlja.
 
Sljedeći korak je highlighter u kremi koji se prstima nanosi na vrh jagodica u tankom sloju za sjajan izgled kože. 
 
Zatim slijedi tekući puder. Nabilah je koristila samo 4 kapi za srednje pokrivanje. Nanesite još nekoliko kapi pudera i na navlaženi beauty blender s fiksatorom za mjesta gdje vam je potrebno dodatno prekrivanje. Nabilah tekući puder nanosi sve do prsa.
 
Zatim posegnite za korektorom koji je  jednu nijansu svjetliji od vaše boje kože i utapkajte ga na lice prstom. Šminku fiksirajte pomoću prozirnog pudera. Sljedeći korak je prirodno konturiranje lica s tekućim bronzerom, a Nabilah je od bronzera napravila i rumenilo, tako da ga je pomiješala s ružem za usne 
 
Nanesite još highlightera u kremi na vrhove obraza. Nabilah je koristila highlighter visokog sjaja, tople boje šampanjca.
 
Oči i obrve 
 
Gel za obrve u boji podarit će vam prirodne, pune obrve, a nanosi se jednostavno uz pomoć četkice, prema gore. Pomiješajte sjenila u toploj mat boji senfa i smeđoj za jednostavan, konturiran izgled kapaka. Izblendajte donju liniju trepavica, a smećkastim bronzerom naglasite pregib iznad gornjeg kapka. Na sredinu kapaka nanesite svjetlije brončano sjenilo za oči.
 
Nanesite toplu zlatnu olovku za oči na unutarnju, donju liniju trepavica. Crnim tušem povucite lagani "cat-eye", no ništa pretjerano dramatično, a za poletan pogled, posegnite i za umjetnim trepavicama. 
 
Usne
 
Look zaokružite ružem za usne u slatkoj nijansi višnje te preko nanesite reflektirajuće prozirno sjenilo.
 
 
Psssst! Ostale beauty tutorijale od Nabile pogledajte OVDJE