Beauty Jar: Sve tajne Gankin masaže za ljepše lice

Foto: Privatne fotografije, Instagram, Video: Petar Varat 

DANAS vam donosimo nešto drugačiji beauty tutorijal naše lijepe kolumnistice Nabilah Harron.
 
Iz tjedna u tjedan, ponedjeljkom ujutro, za sve čitateljice Index Rougea, šminkerica i beauty ovisnica Nabilah otkriva razne beauty tajne - bilo da se radi o make up-u, kosi ili njezi kože.
 
Ovoga puta radi se o njezi kože, ali ne na način na koji ste možda pomislili, već vam danas otkrivamo sve taje Gankin masaže. Pitate se kakva je to masaža? Dopustite nam da vam objasnimo.
 
 
"Patentirana Gankin metoda je čvrsta, a ipak opuštajuća masaža. Masiramo lice ciljajući na akupresurne točke. Napetost uzrokovana ukočenosti lica se uklanja, potičući cirkulaciju krvi i limfe tako da se ​nečistoće koje uzrokuju opuštanje kože s vremenom odstranjuju i to rezultira oštrijim konturama lica i svjetlijem, čvršćem tenu. 30-minutna masaža poput ove bi vas u Londonu u Selfridgesu koštala oko 30 funti. Ako imate slobodnih 25-30 minuta tijekom večernje rutine, zašto ju ne biste isprobali sasvim besplatno?", započinje Nabilah te nastavlja.
 
"Dosad​ ​ste mogli zaključiti da mi je postizanje sjajne kože jedna od glavnih opsesija! Ovaj put to​ ​nećemo učiniti pomoću šminke, nego ćemo započeti od temelja - od vaše kože. Ako su vam koža i​ ​njena njega bitne, mislim da biste mogli postati ovisni o 'uradi sama' masažama lica. Ovu masažu​ ​radim  dvaput tjedno kao dio svoje večernje rutine, za nju mi treba oko 25-30 minuta, kada ju radim bez žurbe i definitivno vidim rezultate. Da, znam da ne nosim šminku u ovom videu, ali​ ​mislim da je ženi potrebno da se voli sa šminkom i bez šminke. Nismo roboti, ljudi smo, naše 'mane'​ čine n​as onima koji jesmo. Vrlo je važno da ne nosimo šminku svaki dan i da pustimo da nam koža​ diše.​ ​Sada kada smo to raščistili, sjednite i jednostavno se opustite uz večernju masažu lica!​"
 
A kako se točno izvodi ova masaža, pogledajte u današnjem beauty tutorijalu, dok sve ostale možete pogledati OVDJE.