Beauty katastrofa Julije Roberts naučit će vas važnu lekciju

Foto: Instagram

KORIŠTENJE privremenih boja za kosu uvijek je poprilično škakljiv teren. Takvi eksperimenti, pogotovo ako ih radite sami u svojoj kupaonici, gotovo uvijek završe ili kao potpuni hit ili kao potpuni promašaj. Između ne postoji.

Upravo to je na svojoj koži iskusila i slavna ljepotica Julia Roberts.

Iako je tijekom godina izgradila status nepogrešive modne i beauty maherice, čini se da to nije oduvijek bilo tako. Naime, u novom intervjuu s Patriciom Arquette za Variety dvije dame su izmjenjivale priče o užasnim audicijama, a razgovor je uskoro nekako krenuo u smjeru promašaja s kosom za koje su same zaslužne.

Nakon što je Arquette ispričala kako je jednom prilikom svoju kosu obojila u izrazito tamnu nijansu, i to preljevom za kosu, Roberts se prisjetila slične anegdote. Kako je ispričala, prilikom audicije za ulogu u filmu "Mystic Pizza" svim silama je željela ući u lik pa je isprobala tamni preljev za kosu. Iako je na prvi pogled njen mali eksperiment bio poprilično uspješan, prava katastrofa je uslijedila tek nakon audicije.

"Kosa mi je bila ukočena poput daske. Izašla sam iz podzemne željeznice i padala je kiša, nosila sam na sebi bijelu bluzu, a tamna pjena je tekla niz mene", prisjetila se Julia.

Čak i ako se nakon ovoga odvažite na isprobavanje preljeva za kosu, pobrinite se da ne nosite bijelu košulju i ne izlazite na kišu bez kišobrana.