Bella i Nicole obaraju s nogu u nepopularnoj boji

Foto: Rex, Zara

POSTOJE neke boje koje ili volite ili mrzite.
 
Narančasta je definitivno jedna od njih. Nikad nije bila pretjerano popularna, a pogotovo kada su u pitanju elegantne haljine. No, čini se da je ovoga ljeta ipak dočekala svojih pet minuta slave, jer su dvije slavne dame nedavno zablistale baš u narančastoj boji. Jedna od njih je manekenka Bella Hadid, koja je na svečanoj večeri u Parizu, povodom američkog Dana nezavisnosti, bila u centru pažnje upravo zbog boje svoje haljine.
 
 
Narančasta haljina privlačila je poglede i zbog raskošnog šlepa, ali i trendi kroja s jednim otkrivenim ramenom. Naravno, svi su gledali i u Belline vitke noge. A iznenadio nas je i njen odabir nakita, jer s narančastom bismo prije povezali zlatnu boju, dok i srebrna zapravo izgleda jako dobro. 
 
 
U narančastoj haljini oduševila nas je i Nicole Scherzinger. Zgodna pjevačica, u pripijenom modelu s remenom oko struka, pokazala je sve svoje zanosne obline, dok je narančasta boja savršeno istaknula njenu preplanulu ljetnu put, koju je dobila na grčkom Mykonosu.
 
 
Nicole se čak usudila i haljinu iskombinirati s ružem, što je za nju bio pun pogodak, a zbog ove dvije zgodne dame, lako se zaljubiti u ovu nepopularnu boju. 
 
 
Ako i vi želite ovoga ljeta dati šansu narančastoj, pronašli smo za vas jednu savršenu haljinu i to po sniženoj cijeni.
 
Zara, 99,90 kn