Beyonce i Coldplay imaju zajednički singl kojim žele maknuti Adele s broja 1

Foto: Splash

ADELE, pazi se.
 
I dok slavna pjevačica i dalje obara rekorde s prodajom svog novog albuma "25", grupa Coldplay se polako, ali sigurno vraća na glazbene ljestvice. 
 
Njihov novi album zove se "A Head Full of Dreams", a uključuje impresivna gostovanja Beyonce, Blue Ivy Carter, Baracka Obame i Gwyneth Paltrow, koja je ujedno i bivša supruga frontmena grupe, Chrisa Martina.
 
A sada je napokon izašla cjelovita pjesma "Hymn for the Weekend", na kojoj gostuje slavna Beyonce i koja nije nimalo slična uobičajenom glazbenom opusu dive.
 
"Drink for me, drink for me", samo su neki od stihova u pjesmi, a vjerujemo kako će glazbenici imati čemu nazdravljati, kada pjesma pohara ljestvice, jer je doista zarazna.
 
Tijekom gostovanja na BBC-u, basist grupe Coldplay, Guy Berryman, otkrio je kako je Chris oduvijek htio napisati pjesmu za tulume, a kasnije im je palo na pamet da kontaktiraju Beyonce. Ona je odmah ljubazno pristala, a dečki su ju opisali kao nevjerojatno profesionalnu osobu. "Sve je napravila u 5 minuta, a rezultat je savršen", zaključio je Guy.
 
Album izlazi ovog petka pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li Adele ostati broj jedan.