Beyonce primila nagradu za modnu ikonu u svjetlucavom Givenchy odijelu

Foto: Guliver/Getty, Splash, Tumblr

NA DODJELI modnih nagrada CFDA, Beyonce je sinoć osvojila laskavu titulu.


34-godišnja pjevačica dobila je nagradu za modnu ikonu godine, što zahvaljujući svom privatnom stilu koji pokazuje na crvenom tepihu i društvenim mrežama, što zahvaljujući spotovima u kojima je uvijek originalna i atraktivno obučena.

Beyonce je publici predstavila sama direktorica ovih nagrada, legendarna dizajnerica Diane von Furstenberg koja je Beyonce opisala kao najveću zvijezdu današnjice.

Beyonce je na scenu stupila zakopčana do grla, u crnoj bluzi i odijelu s prugicama od svjetlucavoj materijala, s potpisom kuće Givenchy. Na glavi je imala veliki crni šešir koji smo imali priliku vidjeti u spotu "Formation".

Publici je ispričala kako je moda u njezinom životu od najmlađih dana te kako je njezina baka bila krojačica pa je Tinu, Beyonceinu mamu podučila tom zanatu, a Tina je to znanje iskoristila kad je godinama šivala kostime za grupu Destiny's Child.

Kad su započinjale karijeru, nije bilo puno brandova koji su kreirali stvari za djevojke s oblinama, a nisu si mogle priuštiti odjeću razvikanih modnih kuća. Tinu su odbili svi dizajneri koje je posjetila, no zato je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i pomoći djevojkama iz grupe da ostvare svoj san, ispričala je pjevačica publici.



Beyonce su iz publike pratili suprug Jay-Z i kćerkica Blue Ivy, koja je izgledala slatko u crnoj haljinici i bijelom blejzeru.