Beyoncein "Lemonade" u Hrvatskoj ćemo moći gledati 18. lipnja!

Foto: Press Foto, Giphy

GLAZBENI film "Lemonade" uskoro ćete moći pogledati i u vlastitoj fotelji!

Vizualni album slavne pjevačice koji je podigao veliku prašinu zbog svog sadržaja, sastoji se od spotova za najnovije pjesme u kojima, kako fanovi smatraju, Beyonce optužuje supruga Jay-Z-ja za prevaru te objašnjava kako se nosi s tom situacijom.



U Hrvatskoj, "Lemonade" će se prikazati 18.06.2016. u 19 sati i to na kanalu HBO 2.

O glazbenom filmu "Lemonade":


"Lemonade" je drugi "vizualni album" američke pjevačice Beyoncé, objavljen 23. travnja 2016. Dok je njegov prethodnik sadržavao pojedinačne glazbene spotove za svaku pjesmu, objavu "Lemonadea" popratio je jednosatni istoimeni film, premijerno prikazan na HBO-u. Album se bavi pokretom "Black Lives Matter".

Majke Trayvona Martina (Sybrina Fulton), Michaela Browna (Lesley McFadden) i Erica Garnera (Gwen Carr) prikazane su kako drže slike svojih preminulih sinova. Film sadrži širok spektar prizora, a većina uključuje samu Beyoncé, od studijski osvijetljenih plesnih brojeva, poetskih sekvencija prirode na američkom Jugu, do urbanih noćnih snimaka, arhivskih snimaka i Beyoncéinih kućnih filmova. Poput stihova i poetskih međuigri, vizuali pobuđuju kompleksne i na trenutke kriptične ideje o rasi, spolu, snazi, braku, nevjeri, roditeljstvu i iskustvu crnkinja u Americi.