Bilo je i toga: Slavni dečki koje su prevarile njihove cure

Foto: Splash, JLP

VJEROVALA ili ne, među slavnima je bilo i ovakvih slučajeva.

1. Justin Timberlake
 
Britney Spears i Justin Timberlake bili su kao Brad i Angelina. Sve dok pop princeza nije postala malo nestašna te ga navodno prevarila sa svojim koreografom. Justin je tako dobio inspiraciju za pjesmu "Cry Me A River", koja je dobila i prigodni spot.
 

2. Robert Pattinson
 
Njegova djevojka i kolegica iz popularne "Sumrak" sage, Kristen Stewart presudila je njihovoj vezi, nakon što je uhvaćena u vrućim zagrljajima s redateljem Rupertom Sandersom, dok su radili na zajedničkog filmu "Snjeguljica i lovac".
 
 
 
3. Guy Ritchie
 
Slavni redatelj Guy Ritchie, proveo je 8 godina u braku s kraljicom popa Madonnom, a jedan od razloga zašto je završio, bilo je i njezino smucanje s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, koji je bio i u vezi s Cameron Diaz.
 
 
 
4. Jason Statham
 
Holivudski sexy snagator možda nikada ne bi došao u ruke prekrasne Victoria's Secret anđelice Rosie Huntington-Whiteley , da ga bivša djevojka Kelly Brook nije prevarila s glumcem Billyjem Zaneom, s kojim je potom završila u vezi, koja nije potrajala.
 
 
 
5. Chris Judd
 
Atraktivnog plesača sigurno se sjećaš kao bivšeg supruga slavne Jennifer Lopez, a njihovom braku navodno je došao kraj kad se lijepa pjevačica zagledala u Bena Afflecka, s kojim je varala Chrisa neko izvjesno vrijeme, prije nego je zatražila razvod.
 

 
6. Kanye West
 
Iako to nikada ne bi rekle, navodno je Amber Rose varala Kanyea, iako to nikada nije potvrđeno. No, čini se kako karma odradi svoje, jer svega nekoliko godina kasnije, nju je prevario njezin suprug, reper Wiz Khalifa i to nekoliko puta.