Bivši dečko Kylie Jenner osvojio njezinu blisku prijateljicu?

Foto: Getty, Instagram

KYLIE Jenner jučer je potvrdila da je prije pet dana postala mama djevojčice koju je dobila s reperom Travisom Scottom.
 
Reality zvijezda sretnu vijest objavila je na Instagramu te je na YouTubeu objavila kratki video koji prati njenu cijelu trudnoću i u kojem je potvrdila da su ona i Travis zaljubljeni i sretni zbog djeteta, iako se šuškalo da ju je on ostavio.
 
A dok je Kylie rađala, njen bivši dečko, reper Tyga, na Instagramu je flertao s manekenkom Bellom Hadid.
 
 
Bella je na društvenoj mreži objavila video u kojem sluša Tyginu pjesmu "Temperature" i šalje puse, dok po ekranu letaju srca, a zatim je reper taj isti video podijelio i na svom Instagramu.
 
 
Obožavatelji su odmah posumnjali da se nešto događa između manekenke i repera te da su njene puse i srca iz videa namijenjeni njemu, a potencijalni par već je dobio i svoj zajednički nadimak: BYGA.
 
 
Video su oboje ubrzo makli s Instagrama, što je dodatno potaklo glasine o njihovoj vezi koju baš i nemaju razloga skrivati jer su oboje slobodni. Tyga je nakon Kylie imao kratku aferu s manekenkom Carlom Howe, a Bella nije bila u vezi od kada je krajem 2016. prekinula s pjevačem The Weekndom.
 
Zanimljivo jest kako je Bella najbolja prijateljica Kendall Jenner, ali i bliska prijateljica njezine sestre Kylie. No nekako vjerujemo kako Kylie trenutno ima drugih, slađih briga.