Bivši dečko Kylie Jenner traži test DNK da se utvrdi tko je otac malene Stormi

Foto: Getty, Instagram, Splash News

REPER smatra kako postoji šansa da je dijete njegovo.


Na prvi dan veljače, vlasnica beauty carstva, 20-godišnja Kylie Jenner, napokon je priznala da je rodila djevojčicu kojoj je dala neobično, ali lijepo ime Stormi Webster.

Najmlađa pripadnica klana Kardashian-Jenner dijete je dobila s dečkom, reperom Travisom Scottom, no njezin bivši dečko Tyga, također reper, smatra kako postoji šansa da je dijete njegovo.



Kako prenosi britanski Cosmopolitan, reper će tražiti test utvrđivanja očinstva jer je "s Kylie održavao seksualni odnos prije devet mjeseci, kada je začeto dijete".

Podsjetimo, par je počeo hodati dok je ona još bila maloljetna, a u nekoliko godina veze par je prekidao nekoliko puta do konačnog prekida u travnju 2017. godine.



Ubrzo nakon toga, doznalo se kako je Kylie započela romantičnu vezu s Travisom, a par nikada nije htio pričati o svojoj vezi, zbog čega su ostavili prostora medijima da sami nagađaju u kakvim su odnosima. Tako se neposredno prije rođenja kćerkice šuškalo kako ga je Kylie ostavila jer ju je varao, a dio medija tvrdio je kako reper nema namjeru brinuti se o djetetu, jer ga nije niti htio.



No nakon neodoljivog videa To Our Daughter, koji je Kylie objavila nakon rođenja malene Stormi, bilo je i više nego jasno kako je Travis cijelo vrijeme bio uz nju te kako je par sretan i zaljubljen.

A kad ih ne želi razdvojiti javnost, onda to žele bivši partneri, a mnogi su ovaj potez repera nazvali "očajničkim i jadnim".