Blake Lively dva mjeseca nakon poroda izgleda fantastično

Foto: REX, Instagram

PRELIJEPA glumica rodila je prije nešto manje od dva mjeseca.

Podsjetimo, 29-godišnja Blake Lively i njezin 11 godina stariji suprug Ryan Reynolds, prije nešto manje od dva mjeseca postali su roditelji po drugi put. Zahvaljujući brbljavom Ryanu saznali smo kako je zgodni par dobio drugu djevojčicu, no zgodna mama sinoć je zablistala na crvenom tepihu.
 
 
Event je održan u čarobnom New Yorku, a na njemu su se pojavile i brojne druge slavne žene, poput manekenke Karlie Kloss te glumica Eve Longorije, Andie MacDowell i Diane Keaton.
 
 
Lijepa Karlie blistala je u dugačkoj zlatnoj haljini s dubokim dekolteom, dok se Eva Longoria ovoga puta odlučila za potpunu crnu kombinaciju s hlačama, iako je itekako poznata po ljubavi prema haljinama.
 
 
No, ipak su sve oči bile uprte u Blake, koja doista izgleda odlično. Uz sve poslovne obaveze, supruga te dvoje djece, od kojih joj jedno sigurno ne da mirno spavati, nadamo se kako će nam glumica otkriti svoju tajnu.
 
 
I njezin make-up bio je pun pogodak, a Blake se standardno odlučila za zlatne tonove na očima, naglašene trepavice te hit boju mesa na usnama.