BlanX trend prirodnog izbjeljivanja zubi

Foto: Press Foto

POZNATE Hrvatice u zadnje vrijeme uvode novi trend selfija – Blanxfie. Riječ je o fotografiji s LED aparatićem koji dolazi u BlanX Intensive White tretmanu za prirodno izbjeljivanje zubi. Prvi rezultati su brzo vidljivi, tretman je jednostavan i lako izvediv u kućnom okruženju, a proizvod je dostupan u drogerijama. Naravno, rezultat su bijeli zubi i blistav osmijeh.



Iz BlanX laboratorija dolazi BlanX White Shock, nova linija proizvoda s revolucionarnom i patentiranom formulom koja sadrži Actilux®, aktivni sastojak koji snagom svijetla izbjeljuje zube. Ova nova formula izbjeljuje zube na potpuno prirodan način i učinak se može primijetiti već nakon prve primjene. Ne oštećuje caklinu i razina abrazije je sasvim niska jer ne sadrži perokside, optičke izbjeljivače ni abrazivni silicij koji može iritirati i oštetiti caklinu. Osim toga, Actilux® će pomoći u održavanju zubnog mesa zdravim jer uklanja bakterije koje uzrokuju plak i karijes.



Talijanski su znanstvenici, proučavajući svojstva arktičkog lišaja, razvili jedinstvenu BlanX zubnu pastu, a nakon toga i cijelu liniju proizvoda za njegu usne šupljine koja učinkovito njeguje, štiti i izbjeljuje zube. BlanX je jedina prirodna formula za izbjeljivanje zubi koju možete koristiti svakodnevno, te koja potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraća bjelinu i sjaj. Pogotovo ako se puno smijete jer svjetlost aktivira Actilux® čestice koje izbjeljuju zube.



Poznate Hrvatice u zadnje vrijeme svoj osmijeh njeguju upravo Blanx proizvodima što smo zamijetili na društvenim mrežama gdje su Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Hana Hadžiavdagić Tabaković objavile novi trend selfija s Blanx LED aparatićem koji uz zubnu pastu prirodno izbjeljuje zube.



Uspjeh BlanX White Shock proizvoda za izbjeljivanje zubi se može zahvaliti naprednim znanstvenim istraživanjima i prirodnoj tradiciji. Tijekom istraživanja Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili kako lokalno stanovništvo ima izuzetno zdrave i bijele zube. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno antibakterijsko djelovanje.



BlanX je poseban jer aktivne tvari iz lišaja pomažu u prevenciji nastajanja bakterija i plaka te eliminiraju mrlje od hrane, pića i nikotina. Specifične karakteristike i granulometrija silicija jamče maksimalnu higijenu, kao i minimalno abrazivno djelovanje BlanX White Shock proizvoda, dok fluoridne soli, korištene u formulaciji, jačaju caklinu, unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu, a pritom štite usnu šupljinu od bakterija.

BlanX proizvodi dostupni su u drogerijama diljem Hrvatske.