Blještavi dijamant na prstu Meghan Markle zasjenile su njene prevelike cipele

Foto: Getty, Splash 

PRINC Harry i Meghan Markle jučer su službeno objavili zaruke.
 
Sretnu vijest javnosti su priopćili u prekrasnom vrtu Sunken Garden ispred Kensingtonske palače, koji je obožavala princeza Diana, no to nije jedini način na koji je Harry jučer odao počast svojoj majci. 
 
 
Prsten kojim je princ zaprosio lijepu Meghan imao je posebnu posvetu pokojnoj princezi. Naime, Harry ga je dizajnirao sam, a dao ga je izraditi od dva dijamanta iz osobne Dianine kolekcije.
 
 
No pažnju s prekrasnog prstena uspjele su skrenuti cipele koje je Meghan nosila na objavi zaruka i koje su joj bile barem dva broja prevelike. 
 
 
"Nude" salonke s potpisom dizajnerskog brenda Aquazzura inače bi izgledale jako elegantno na njezinim vitkim nogama, samo da su njezin broj, no čini se da je Meghan znala da će dugo stajati na nogama pa se poslužila provjerenim trikom koji znaju sve holivudske glumice.
 
 
Vjerojatno se zato cijelo vrijeme i čvrsto držala za princa. Srećom, glumica je nosila i prekrasni bijeli kaput na preklop modne kuće Ralph Lauren koji je uspio popraviti dojam, baš kao i široki osmijeh koji nije skidala s lica.
 
 
Nakon fotografiranja, novopečeni zaručnici imali su i službeni intervju za britansku televiziju u kojem su otkrili i kako se sve to odvilo. Naravno, prošnja je bila jako romantična, a dogodila se početkom studenog.
 
"Bila je to jedna opuštena, ležerna večer i pokušavali smo ispeći piletinu," prisjetila se Markle u intervjuu. "Onda je Harry potpuno iznenada kleknuo ispred mene i sve je bilo preslatko i tako prirodno, a ja nisam mogla dočekati kraj njegove prošnje i odmah sam viknula 'da!'", ispričala je, a Harry je samo nadodao da je od uzbuđenja Meghan zaboravila i na prsten, koji je ostao u njegovoj ruci. 
 
 
Kraljevsko vjenčanje najavljeno je za proljeće 2018. godine, a iako se Meghan udaje za princa, neće biti princeza, nego će joj titula glasiti vojvotkinja od Sussexa.