Blogerica tvrdi da je učvrstila grudi uz pomoć paste za zube

Foto: Instagram

BILO da imaju velike ili male grudi, većina žena će im (iz samo njima poznatih razloga) pronaći manu. Najčešće se žale na nedostatak čvrstoće koju je ustvari potpuno normalno izgubiti tijekom godina.

"Kako starimo, naša koža postaje manje elastična i tanja pa nas gravitacija lakše povlači. Taj proces istezanja ima tendenciju ubrzavanja kako postajemo stariji", objasnio je dr. Dirka Kremera za Glamour.

No godine nisu jedini krivac za opuštene grudi. Ne pomažu ni trudnoća, dojenje, pretilost, kao ni nagli gubitak kilograma.

Koji god razlog bio, rijetko koju ženu zanima je li to normalno ili ne - one žele samo rješenje.

Pa, jedna blogerica tvrdi da je pronašla način kako učvrstiti grudi. Na svom YouTube kanalu blogerica pod imenom Naturalbeauty556 objavila je video u kojem objašnjava kako je u samo šest dana uspjela učvrstiti svoje grudi, i to korištenjem paste za zube! No ako ste već krenuli po pastu koju imate u kupaonici, stanite na trenutak...

Naime, ona je sama napravila posebnu smjesu od paste za zube u koju je dodala brašno, bjelanjke i naribane krastavce te je sve to namazala preko grudi i, ako je vjerovati njenim tvrdnjama, to je to. 

Ipak, dermatologinja dr. Susan Bard upozorava kako ovo ne biste trebali raditi kod kuće.

"Ovo je apsurdno. Nijedan od sastojaka u toj izmišljotini ne može povećati tkivo dojke ili stegnuti labavu kožu", izjavila je Bard u razgovoru za Teen Vogue.

Apsurdno ili ne, video je dosad pregledan više od 270 tisuća puta pa vjerujemo da su pojedine žene već isprobale ovaj trik.