Bogata nasljednica ne odvaja se od novog dečka i leopard uzorka

Foto: Splash

NAKON bolnog razvoda od milijunaša Jamesa Stunta, Petra Ecclestone ponovno je zaljubljena.
 
Kći vlasnika Formule 1 i Riječanke Slavice Radić u vezi je s prodavačem rabljenih automobila Samom Palmerom kojeg je upoznala preko supruga svoje sestre Tamare, Jaya Rutlanda. Par je prvi put viđen zajedno u javnosti na novogodišnjem dočeku u losanđeleškom restoranu, gdje su se držali za ruke.
 
 
Petra je u najluđoj noći u godini nosila mini šljokičastu haljinu na jedno rame, jednostavne crne sandale i blještavi nakit, dok je njen novi dečko izgledao dosta ležerno u raskopčanom sakou i običnoj bijeloj košulji. Samo par dana poslije dočeka ponovo su viđeni zajedno ispred jednog restorana u Hollywoodu, gdje su imali romantičnu večeru. A osim od novog dečka, Petra je pokazala da se u novoj godini ne planira odvajati ni od svog omiljenog životinjskog uzroka. 
 
 
Na večeri sa Samom nosila je dugačku leopard suknju koju je odlično iskombinirala s crnim komadima i ovoga puta zaslužila naše pohvale za outfit. Petra je i tijekom prošle godine često nosila leopard uzorak, a očito je bila na dobrom tragu jer je ovaj životinjski print najavljen i kao jedan od vodećih trendova za 2018. godinu.