Božićni spas u zadnji čas

SVI ONI koji su blagdanski šoping ostavili za posljednji tren, božićni će spas ovog tjedna pronaći u Westgate Shopping Cityju, gdje su već krenule i dugoočekivane zimske rasprodaje. Na jednom mjestu, a u više od 250 različitih trgovina zasigurno će svi pronaći idealan poklon za najmilije,  dok su onim neodlučnima na raspolaganju popularne poklon kartice.

Polako, ali sigurno ušli smo u božićni tjedan u kojem su neki još uvijek u potrazi za pravim poklonom, a oni drugi već se bave opremanjem za nadolazeću novogodišnju noć. Westgate Shopping City svima će pružiti spas u zadnji čas - i omogućiti da i ove godine Božić dočekaju spremni. Last minute X-Max shopping u Westgateu traje od 19. do 24. prosinca, a najznačajnija stavka ovog šopinga upravo je zimska rasprodaja - koja je ove godine krenula ranije. Oni koji nisu odlučili čime darovati članove svoje obitelji, prijatelje ili pak poslovne partnere, zasigurno neće pogriješiti s poklon karticom Westgate Shopping Cityja, koja se može kupiti na Info-pultu centra u vrijednosti od 50, 200 i 500 kuna, te se iskoristiti u gotovo svim trgovinama najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj. U pauzi od šopinga posjetitelji centra moći će se besplatno profesionalno fotografirati do 21. prosinca, između 18 i 20 sati, te fotografiju priložiti uz poklon ispod bora.
 
Poznata lica na Beauty Streetu

Proteklog vikenda u Westgate Shopping Cityju održan je božićni Late Night Shopping, a posjetitelji su uživali i u trećem po redu događanju -  Beauty Street - u sklopu kojeg su isprobali gratis beauty tretmane, te se posavjetovali o najnovijim modnim i tehnološkim trendovima. Božićnom ulicom ljepote ovog su puta prošetale TV voditeljica Vanja Halilović i poznata glumica Kristina Krepela, koje su se predale u stručne ruke vizažistice Nene Mrkonjić i Snježane Jantolek Vekić te isprobale make up za najluđu noć u godini.

Totalni MAKE OVER za doček nove 2012. godine


Ova je subota bila posebna i za Anu Plic Cazin, sretnu dobitnicu Westgateovog natječaja naziva - Totalni MAKE OVER. Cijeli tim stručnjaka i brandova Ani je omogućio odličan provod, ali naravno i izgled. Stručni žiri, kojeg su činile Vanja Halilović, poznata TV voditeljica, Sanja Ambrinac, osobna stilistica i Erna Žganjar, voditeljica marketinga Westgate Shoppping Cityja, odabrao je finalisticu, te je Ana krenula u šoping u dućane Only i Vero Moda te Humanic. Hair styling omogućio joj je frizerski salon SIMPLE koji se nalazi u Westgateu, a za make up se pobrinula vizažistica Nena Mrkonjić koja je redovni vizažist Westgateovog Beauty Streeta. Ana je bila, naravno, prezadovoljna promjenom.