Brandon iz serije "Beverly Hills 90210" komentirao priznanje Tori Spelling da je spavala s njim

Foto: Splash News, Screenshot Youtube, Giphy

NEKAKO nam se čini da je Jason malo ljut.

Glumica Tori Spelling prošlog je tjedna javno otkrila kako je spavala s čak dvoje kolega iz legendarne serije "Beverly Hills 90210". 
 
Ime Briana Austina Greena, bivšeg supruga Megan Fox, izgovorila je odmah, no ime drugog kolege, otkrila je tek u sljedećoj emisiji "Celebrity Lie Detector". Radilo se o glumcu Jasonu Priestleyju, koji je u seriji igrao Brandona Walsha.
 
 
"Ne želim se petljati u to. To se nikoga ne tiče", komentirao je Jason. 
 
Nedavno je na Lifetimeu prikazan i specijalni film "The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story", a Jason je otkrio kako ga nije gledao te je čak otkrio da prema njemu osjeća prijezir. Kada ga je jedan od fanova napao zbog njegove ciničnosti, Jason je pojasnio kako stoje stvari. "Imam samo lijepe uspomene o svom vremenu na setu serije, no ovo je druga priča", otkrio je te nastavio.
 
 
"Pričam negativno samo o filmu i o detektoru laži, ne o seriji", zaključio je. U međuvremenu, oglasila se i njegova supruga Naomi na Twitteru te je samo kratko napisala kako nije gledala film niti ima namjeru.
 
Jason je progovorio i o kolegici Shannen Doherty, koja je dobila otkaz upravo zbog Spelling. "Ona i ja ćemo uvijek biti prijatelji, jer smo previše toga prošli zajedno", otkrio je.
 
 
No, čini se kako s Donnom nije jednaka priča...