Brant Daugherty: Seksi lažljivac

ZGODNOG glumca Branta Daughertya, kojeg znamo po ulozi tajanstvenog Noela u seriji "Slatke male lažljivice", mnoge cure smatraju najzgodnijim dečkom iz te serije, a čini se da i producenti serije tako misle jer će u novim epizodama Noel navodno imati malo veću ulogu.

Za časopis "Seventeen" dvadesetsedmogodišnji Brant je odgovorio na neka škakljiva pitanja o ljubavi i svom privatnom životu. Tako je otkrio da se prvi put poljubio u petom razredu, da ga zbunjuje kad cure nose tajice koje podsjećaju na traperice i da je njegov "celebrity crush" Natalie Portman za koju misli da je jednostavno - savršena.

Kad bi morao izabrati glumca koji će ga glumiti izbor bi pao na Jamesa Franca, a jedan od najdražih tinejdžerskih filmova mu je ženskasta komedija "Mean Girls". Simpatični glumac, za čitateljice časopisa, otkrio je i da je opsjednut s hamburgerima i pjesmom "Daydreamin’" koju izvodi reper Lupe Fiasco i da je njegova najgora mana nestrpljivost.

Seksi glumac, za sada je najveću ulogu imao u seriji "Slatke male lažljivice", ali s obzirom na njegov izgled, talent i vojsku obožavateljica, ne sumnjamo da će mu producenti uskoro početi nuditi i neke nove uloge.