Brian Austin Green: Megan Fox zna što valja

DAVID Silver iz Beverly Hillsa odavno više nije simpatični mršavko koji pokušava osvojiti srednjoškolke svojim šarmom, a na zgodnog Briana nije ostala imuna niti prelijepa Megan Fox, koja se nedavno udala za njega.

Ovaj kalifornijski glumac visok 183 centimetara karijeru je započeo kao klinac pod imenom Brian Green, a srednje ime Austin dobio je kada se nije mogao registrirati u Screen Actors Guildu, jer je već postojao dječak s istim imenom. Veliku priliku dobio je kao 17-godišnjak, kada ga je zapazio Aaron Spelling i ponudio mu ulogu u seriji Beverly Hills, gdje je glumio najmlađeg člana vesele ekipe bogataških srednjoškolaca. Iz glumačke postave osvojio je čak dva srca, pa je tako dugo bio u vezi s Tiffany Thiessen, a iz veze s kolegicom Vanessom Marcil ima 8-godišnjeg sina Kassiusa, kojemu je Megan Fox maćeha.

Gluma, sin i Megan nisu njegove jedine ljubavi, a Brian je poznat po svojem glazbenom talentu: svira gitaru, klavir i bubnjeve. Okušao se i u ulozi repera izdavanjem albuma One stop carnival, koji na žalost nije dobio dobre kritike. Brian trenutno radi na nekoliko projekata, koji uključuju i veznu ulogu u seriji Smallville, i ulogu zavodljivog vodoinstalatera u Kućanicama. Brianovo nabildano tijelo krase i brojne tetovaže, a vjerujemo kako su obožavateljice sretne zbog činjenice da u kućanicama uglavnom ne nosi majicu.