Brooklyn Beckham i Chloe Moretz prvi put prošetali crvenim tepihom kao par

Foto: Splash News, Instagram

SADA je i službeno.

Brooklyn Beckham i njegova djevojka Chloe Grace Moretz, sinoć su ukrali show na holivudskoj premijeri filma "Neighbors 2: Sorority Rising", u kojem Chloe tumači jednu od glavnih uloga.



Romantični Brooklyn zapravo je iznenadio svoju djevojku, te nenajavljen doletio iz Londona, kako bi tu večer bio s njom.

"Jako je drag i pažljiv. Pravi džentlmen", otkrila je lijepa plavokosa glumica.



Podsjetimo, 17-godišnji Brooklyn i 19-godišnja mlada nada Hollywooda, zaljubili su se u ljeto 2014. godine, no od listopada 2015. godine do ožujka 2016. on se nije odvajao od zanosne francuske glumice Sonije Ben Ammar. No, čini se kako se Chloe ipak pokazala boljim izborom pa je Brooklyn učinio sve da se pomire.



Za prvi službeni izlazak na crveni tepih, Brooklyn se odlučio za traperice, bijelu košulju i crni sako, dok je Chloe blistala u crnoj, sexy haljini, dizajnerske kuće Alexander McQueen, koja je otkrivala tetovažu na rebrima.

Iako se nije pojavila u kreaciji Victorije Beckham, otkrila je kako je ona jako draga, da voli sve što ona radi te da si vole davati komplimente, što u prijevodu znači da je Grace osvojila i simpatije mame.

Mi moramo priznati samo jedno: već duže nismo vidjele slađi par.