Bye, bye vijenci u kosi: Novi festivalski trend je - golotinja!

Foto: Instagram

IAKO o odlasku na najveći pustinjski festival večina nas može samo sanjati, svake godine s nestrpljenjem iščekujemo Cachellu kako bismo otkrili nove festivalske modne trendove.

Cvjetni vijenci već su lani postali prošlost, a zamijenile su ih choker ogrlice, koje su postale vodeći festivalski modni dodatak, no sada nam je za oko zapeo još jedan trend koji je preplavio ovogodišnju Coachellu. Muškarci će posebno biti oduševljeni ovim trendom, jer izgleda da je sada na festivalima u modi golotinja. No, šalu na stranu, ovo je možda i najpraktičniji festivalski trend do sad, pogotovo u ljetnim mjesecima, jer odjeća nas ionako uvijek sputava u plesu, skakanju i drugim omiljenim festivalskim aktivnostima. Naravano, ne kažemo vam da na sljedeći festival odete potpuno goli, već da se oslobodite i pokažete više kože nego ikad do sad. Jedne od predvodnica trenda, očekivano, su sestre Jenner koje se i inače ne libe pokazati malo kože. 

 
 
 
 
Skinule su se i zgodne manekenke, a koža se otkrivala čak i u dugačkim trapericama.  
 
 
Komadi koji izgledaju poput donjeg rublja, kao i bralette grudnjaci u službi topića očekivano su preuzeli glavnu riječ u ovom golišavom trendu. 
 
 
 
 
Mrežaste  haljine, kao i one od tila, gotovo su potpuno zamijenile boho modele s cvjetićima. Bacite li oko samo na Instagram profil jedne od najpoznatijih modnih blogerica, Chiare Ferragni, uočit ćete kako je ona za ovu Coachellu spakirala redom samo prozirne haljine.  
 
 
 
 
A neke dame otišle su i toliko daleko, da su umjesto topića, preko golih grudi prebacile kosu.