Čak četvrtina heteroseksualnih žena upustila se u lezbijsku avanturu

Foto: Elle

ŽENE se sve češće upuštaju u seksualne avanture s drugim ženama.

Točnije, jedno nedavno istraživanje, otkrilo je kako je četvrtina mladih, heteroseksualnih žena imala seksualno iskustvo s drugom ženom.

Istraživanje je provedeno na ženama, u dobi od 18 do 24 godine, koje su otkrile kako su unatoč svojoj heteroseksualnoj orijentaciji, imale takvo iskustvo sa strane. Također, trećina žena otkrila je kako ih je barem jednom u životu privukla druga žena.

Tako je spomenuto istraživanje otkrilo kako su mlade žene postale opuštenije, kada je u pitanju njihova seksualnost nego prethodne generacije, što je svakako pozitivna vijest.

Istraživanje je provedeno na 2000 žena, a pokazalo je i kako sve više žena razbija tradicionalne stavove, ne samo o seksualnosti, već i spolu, braku i obiteljskom životu.

Isto je istraživanje pokazalo kako je svaka deseta majka spremna odustati od ružićastih igračaka i odjeće za kćeri, kako bi se prekinulo s rodnim stereotipima. Tek trećina žena otkrila je kako je brak relevantan za njihove živote, a 45 posto žena otvoreno je za mogućnost imanja djeteta bez partnera.

Što kažete na rezultate?