Cameron Diaz oduševila žene priznanjem zašto se udala tek u četrdesetima

Foto: REX

HOLIVUDSKA glumica napokon je otkrila neke detalje iz privatnog, odnosno bračnog života.

Cameron Diaz rijetko kad govori o svom privatnom životu, no nedavno je ipak odlučila progovoriti o tome zašto je čekala četrdesete da se uda za rokera Benjija Maddena, s kojim je u braku od siječnja 2015. godine.



Plavokosa glumica u prošlosti je osvojila neke od najpoželjnijih holivudskih frajera, među kojima su Jared Leto, Justin Timberlake i Bradley Cooper, no Benji se pokazao kao "onaj pravi", jer se glumica odlučila udati za njega nakon svega 8 mjeseci veze.

Mnoge je dugo čudilo zašto je slavna ljepotica čekala četrdesete da bi se udala, a ona je nedavno otkrila u čemu je tajna te odgovorom oduševila žene diljem svijeta.

"Mislim da je stvar u tome što prije jednostavno nisam upoznala svog supruga. Imala sam dečke prije njega, no velika je razlika između dečka i supruga. Moj suprug nije samo netko s kim dijelim krevet, već sve što mi se događa u životu, a opet smo toliko različiti. No, bitno je samo da nam je isto ono što želimo u životu. Želimo iste stvari, težimo istom cilju", započela je Cameron te nastavila.



"I čudaci smo. On je moj savršeni mali čudak, a ja sam njegova mala čudakinja. Eto, čekala sam da naiđe on, moj pravi čudak", zaključila je.

Njezino priznanje posebno je oduševilo neudate žene, koje smatraju da svaka osoba treba upoznati svog "čudaka", odnosno "onog pravog".