Celebrity parovi iz prošlosti za koje još niste znali

Foto: Guliver/Getty, Tumblr, Screenshot YouTube

VEĆ svi znaju za Cher i Toma Cruisea, January Jones i Ashtona Kutchera te Mobyja i Natalie Portman, no kladimo se da niste znali da su i ovi slavni muškarci i žene nekoć bili ljubavni parovi.

Sofia Vergara i Enrique Iglesias


Oho! Ovo totalno možemo zamisliti! U 90-ima sexy Sofia Vergara bila je najpoznatija po tome što je bila cura slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa!

Rihanna i Shia LaBeouf

Ovaj vatreni par kratko se viđao u 2007. godini, no navodno jednostavno "nije bilo kemije".



Ryan Gosling i Sandra Bullock

Ryan i Sandra upoznali su se 2002. na snimanju filma "Murder By Numbers" i zaljubili se. Hodali su samo nekoliko mjeseci, no Ryan je kasnije izjavio kako su ona i Rachel McAdams bile dvije najbolje djevojke koje muškarac može poželjeti i kako nije mogao naći nikoga tko bi ih nadmašio. Onda je upoznao Evu Mendes.



Johnny Depp i Jennifer Grey

FRČKAVA glumica Jennifer Grey 1987. osvojila je svijet ulogom u filmu "Prljavi ples", ali i srca mnogih slavnih ljepotana. Na listi njezinih frajera, 1989. našao se i Johnny Depp. Hodali su godinu dana.


 

JC Chasez i Eva Longoria

Sexy Eva i pjevač iz popularnog boy banda "N'Sync" hodali su nekoliko mjeseci u 2004. godini i često se zajedno pojavljivali na holivudskim svečanostima. Navodno ga je i inspirirala za nekoliko pjesama...



Edward Norton i Courtney Love


Dobrica i divljakuša - gdje su li se oni našli? Ovaj par hodao je pune 3 godine, a čak su bili i zaručeni! Upoznali su se na snimanju filma "The People vs. Larry Flynt", a vezu završili u jako lošim odnosima.



Kristen Johnston i Ryan Reynolds

Plavuša iz serije "Treći kamenčić od sunca" i Ryan su hodali punih godinu dana. Nakon toga zaručio se za pjevačicu Alanis Morissette.


 

Matthew McConaughey i Janet Jackson

Matthew i Janet upoznali su se na dodjeli Grammyja i odmah osjetili privlačnost. Viđali su kratko vrijeme, no veza nije uspjela. Matthew je kasnije izjavio da su samo izmjenjivali glazbu i da je ona "draga dama".