Chic izdanje Olivije Palermo upropastio je donji dio njenog outfita

Foto: Splash

SVI koji nešto znače u modi trenutno su u Parizu gdje se odvija Tjedan visoke mode.
 
Taj događaj nije propustila ni jedna od najutjecajnijih trendseterica na svijetu, Olivia Palermo, koja često iz prvih redova odvlači pažnju s revija svojim stylinzima. No to joj ovoga puta baš i nije pošlo za rukom.
 
Olivia je na reviju modne kuće Elie Saab stigla u kratkoj ljubičastoj krznenoj bundi ispod koje je obukla lepršavu bluzu s volanima i čipkom u istoj boji. I dok je gornji dio njenog outfita izgledao jako chic te u koraku s trendovima, jer je ljubičasta najavljena kao boja 2018. godine, hlače i cipele pomalo su upropastile kombinaciju.
 
 
Čini se da je Olivia zavirila u muški ormar, jer ostatak njenog outfita nije toliko ženstven. Plave hlače ravnih nogavica s crtom po sredini, kao i cipele u dvije nijanse crvene izgledaju kao tipični muški komadi, što ne mora nužno biti loše, no u ovom slučaju jest.
 
 
A osim što je donji dio njenog outfita loš i nije nimalo laskav, uopće se ne slaže s gornjim, a lošem dojmu doprinosi i šarenilo. Ono što malo popravlja cjelokupnu sliku mačkaste su sunčane naočale i chic kožna torbica sa zlatnim detaljima.