Chic kombinacija s dva "obična" komada koja će i ovog proljeća biti nezaobilazna

Foto: Splash, Instagram

VEĆ je preplavila ulice i društvene mreže.
 
Iako se proljeće još čini daleko, fashionistice su već polako počele uklapati proljetne komade u svoje stajlinge, a već nam je za oko zapela i jedna hit kombinacija s komadom koji svakako ove sezone morate nabaviti želite li biti u trendu. Riječ je o hlačama ili trapericama s nogavicama na trapez, ovisno o tome što se bolje uklapa u vaš stil, koje fashionistice kombiniraju s najobičnijim majicama i jaknicama ili kardiganima.
 
 
U takvoj kombinaciji s crnim širokim hlačama na cvjetiće nedavno je New Yorkom prošetala i slavna glumica Jennifer Lawrence koja je look upotpunila sandalama na visoku petu, a to je odličan trik koji će noge u trenu vizualno učiniti dužima.
 
 
Trik pali s trapezicama od trapera, a to je i najjednostavniji način za podizanje ove jednostavne kombinacije.
 
 
Marijana Batinić poznata je domaća ljubiteljica hlača na trapez pa od nje uvijek možete računati na super kombinacije, iako su pogreške s ovim outfitom gotovo nemoguće.
 
 
Sve što vam treba je obična T-shirt majica koju već sigurno imate u ormaru i hlače s hit nogavicama, a dalje možete nadopunjavati po želji. A uvijek možete i potražiti inspiraciju na Instagramu.