Chrissy Teigen se za šetnju s kćeri presvukla tri puta

Foto: Broad Image

IAKO se inače ne srami pokazati lice bez šminke, nefotošopirane fotke ili kućno izdanje u staroj trenirci, ova manekenka je iz nepoznatog razloga odlučila promijeniti tri outfita u jednom danu, i to za šetnju s kćerkom Lunom. 

Chrissy se najprije pojavila u urbanoj kombinaciji koja je uključivala sako tirkizne boje, bijelu potkošulju, mom jeans i transparentne štikle. Od modnih dodataka nosila je samo zlatne naušnice, a čak je i torbicu zaboravila kod kuće.

Nakon toga uslijedio je znatno elegantniji look kojem je u fokusu bila mini ljubičasta haljina s predimenzioniranim volanom na gornjem dijelu. 

Kao treću, posljednju, kombinaciju Chrissy je odabrala smjelu haljinu u boji smaragda koja je istovremeno bila vrlo otmjena, ali i zavodljiva zbog poprilično visokog proreza na nozi. Detalj koji je također bio poprilično uočljiv na ovoj kreaciji su pernati dodaci na rukavima u istoj boji poput haljine.  Za posljednji je look manekenka promijenila i frizuru pa je tako valovitu, raspuštenu kosu skupila u ležernu nisku punđu s nekoliko izvučenih pramenova koji su joj uokvirivali lice. U sva tri looka ostala je vjerna istim, očito jako udobnim cipelama. 

Koji vam se look lijepe manekenke najviše dopao?