Cindy Crawford i njena kći pokorile su ulice Milana

Foto: Splash
 
U TIJEKU je milanski Tjedan mode, a u susjednu Italiju doputovali su svi koji nešto znače u modi.
 
Ovaj događaj nikako nisu mogle propustiti Cindy Crawford i njena nasljednica Kaia Gerber koja je debitirala na pisti u New Yorku prije dva tjedna. No obiteljsko-manekenskom dvojcu ne treba pista da bi svi pogledi bili uprti u njih, što su potvrdile i na milanskim ulicama gdje su oduševile stylish izdanjima. 16-godišnja Kaia prošetala je u hlačama s hit leopard uzorkom, crnim zatvorenim natikačama i kratkoj Metallica majici koja je ozbiljnu kombinaciju pretvorila u mladenačku.
 
 
Ljepotica je mačkasti print uskladila s dramatičnim "cat eyeom", a kosu je svezala u niski, zalizani rep te dokazala da, osim modnih, prati i beauty trendove. Mama Cindy viđena je u malo ozbiljnijem i ženstvenijem izdanju koje joj i priliči. Ljepotica je nosila lepršavu crnu haljinu s ljubičasto-crvenim cvjetićima i vrpcom u struku koju je jednostavno iskombinirala s crnim modnim dodacima i kožnom jaknicom.
 
 
S raspuštenom kosom, sunčanim naočalama i pogledom punim samopouzdanja, Cindy je pokorila milanske ulice, baš kao i modnu pistu, a očito je i Kaia već naučila pokoji trik od svoje mame supermodela.