Čini se da je Cristiano Ronaldo napokon zaprosio djevojku

Foto: Instagram

AKO je vjerovati glasinama, slavni nogometaš je kleknuo i pokleknuo.

Radi se o jednom od najpoznatijih nogometaša na svijetu, Portugalcu Cristianu Ronaldu, koji s djevojkom Georginom trenutno očekuje svoje četvrto dijete.

Podsjetimo, golupčići su zajedno skoro godinu dana, a zgodnoj Španjolki su tek 22 godine. Prve glasine o paru javile su se u studenom 2016. godine, kada su uhvaćeni na spoju u Disneylandu.

Crnokosa zavodnica njegov pažnju okupirala je u VIP djelu jednog Dolce & Gabbana eventa, iako je u to vrijeme radila kao prodavačica u Gucci dućanu u Madridu, a ostalo je povijest.

Nedugo nakon što mu je surogat majka rodila blizance, nogometaš je potvrdio da Georgina čeka dijete te objasnio kako je neopisivo sretan. A čini se kako je zgodni Portugalac i zaprosio buduću majku svog djeteta.

Georgina je navodni zaručnički prsten pokazala na nogometnoj utakmici u Lisabonu, a znalci su ga procijenili na 150-200 tisuća funti, zbog vrste dijamanta, kakav je vrlo popularan među slavnim facama.

Kao i uvijek, samozatajni nogometaš nije želio komentirati napise, a koliko je dobar u skrivanju svog privatnog života, govori i činjenica da nikada nije otkriveno tko su majke njegovo troje djece.