Čini se da je najzgodnija Kardashianka napucala mlađahnog dečka

Foto: Splash

KARDASHIANKA je izbrisala Instagram, no prije toga je napravila nešto zbog čega svi misle da više nema dečka. 
 
38-godišnja reality zvijezda već godinu dana hoda s 24-godišnjim alžirskim modelom Younesom Bendjimom, no čini se da je njihovoj vezi došao kraj. Kourtney je preko vikenda izbrisala svoj račun na Instagramu, a prije toga je na društvenoj mreži otpratila Younesa.
 
 
No to nije sve, manekena su na Instagramu prestale pratiti i njena mama Kris te sestre Kim i Khloe. Ipak, čim su počele kružiti glasine o njihovom prekidu, ostatak obitelji ponovo je zapratio Younesa u ponedjeljak, a on je isti dan na Instagram storyju objavio citat Denzela Washingtona koji je dodatno potaknuo sumnje o njihovom prekidu.
 
 
"Ja sam i introvert i ekstrovert. Volim ljude, no treba mi i samoća," napisao je maneken. Glasinama u prilog ide i to što je Kourtney nedavno u obiteljskom realityju otkrila da uskoro ne planira imati još djece, jer joj to trenutno stvara veliki stres.
 
 
Iako su u proteklih godinu dana uvijek djelovali jako sretno kada god su zajedno viđeni u javnosti, u vezi im nisu baš cvjetale ruže, a probleme im je stvarao Kourtneyin ljubomorni bivši dečko s kojim ima i troje djece, Scott Disick. Više o tome čitajte OVDJE.