Čini se kako su poznate Hrvatice Valentinovo proslavile intimno, a ne na Instagramu

Foto: Instagram

POSTOJE dvije vrste ljudi: oni koji obožavaju i slave Valentinovo i oni koje za taj praznik uopće nije briga.
 
A čini se da je među poznatim Hrvaticama više onih kojima do Dana zaljubljenih nije stalo, barem ako je suditi prema njihovim Instagramima. Tek nekolicina njih jučer je na spomenutoj društvenoj mreži objavila romantične fotke s partnerima, dok su druge, očito, preskočile Valentinovo ili su ga proslavile intimno. Severina nije jedna od njih.
 
 
Pjevačica je na društvenoj mreži objavila throwback fotografiju s njenog i Igorovog vjenčanja koju javnost dosad nije vidjela te svom suprugu čestitala Dan zaljubljenih uz stihove iz vlastite pjesme Ja samo pjevam: "...jer imam tebe koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli..."
 
Romantičan je bio i Igor Kojić koji je objavio njihov zajednički nasmijani selfie.
 
 
I Nikolina Lacković podijelila je par romantičnih selfieja sa suprugom Blaženkom, dok je voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković uživala na večeri sa suprugom Tarikom.
 
 
 
Voditeljica Nevena Rendeli Valentinovo je na Instagramu obilježila crno-bijelom fotkom strastvenog poljupca sa suprugom Makom Vejzovićem s kojim ima blizance.
 
 
Maja Šuput prvi Dan zaljubljenih s dečkom Nenadom Tatarinovim proslavila je uz romantičnu večeru. 
 
 
Zaljubljena Anita Dujić obilježila je Valentinovo fotkom svog dečka Duncana Broadfoota s njihovog egzotičnog odmora u Šri Lanki uoči Nove godine, a dan prije objavila je i njihov zajednički selfie uz poruku: "Slavite ljubav svaki dan."
 
 
 
No nisu svi slavili Valentinovo u paru. Blogerica Sonja Kovač koja je trenutno u New Yorku na Tjednu mode slavila je sama s puno crvenih balona u obliku srca te pokazala kako joj ništa ne nedostaje, iako je bila odvojena od svog tajanstvenog partnera.
 
 
Voditeljica Ecija Ivušić obilježila je Dan zaljubljenih selfiejem u crvenoj haljini, uz koji se požalila da sa Svetim Valentinom baš i nije u dobrom odnosu.
 

Pjevačica Jelena Rozga možda trenutno nema partnera, ali se jednako dobro zabavlja, pa je Valentinovo proslavila u društvu prijatelja te kratkim videom poručila obožavateljima da ih voli.

Pjevačica Lana Jurčević nasmijala nas je svojom objavom te poručila obožavateljima da je to ono što im želi svaki dan.