Čini se kako sve žene na pariškom Tjednu mode nose baš ove čizmice

Foto: Splash News

O NJIMA smo vam već pisali.

Kada neki odjevni komad ili dodatak postane "in", onda je za očekivati da ćete ga idućih tjedana ili mjeseci viđati doslovno svugdje.

A čini se kako će se ove jeseni i zime to dogoditi s bijelim čizmama, koje su preplavile ulice modnih metropola, ali i police omiljenih dućana.

Viđali smo ih na nogama fashionistica na Tjednima mode u New Yorku i Londonu, preplavile su Instagram, u svojoj ih ponudi imaju i sve velike dizajnerske kuće, a bijele čizme sada su preplavile i romantični Pariz, točnije još jedan Tjedan mode, na kojem su bili baš svi.



Drugim riječima, bijele cipele odjednom su od obuće za "seljanke" postale statusni simbol i sada ih nose svi koji nešto znače u modi.

U Parizu je tako u njima viđena manekenka Jourdan Dunn, koja je njima razbila potpuno crnu kombinaciju, ali i glumica Michelle Williams, udovica slavnog glumca Heatha Ledgera, koja ih je nosila na vrlo zanimljivu bež-bijelu haljinu.



I modna urednica Miroslava Duma odabrala je upravo takve čizme, koje je iskombinirala na traperice i hit komad jeseni - karirani sako.



Gdje ih kupiti? Naše prijedloge pogledajte ovdje.