Crop trend: Seksi hit za odvažne

IZGLEDA da su djevojke koje vole pokazivati "malo kože", ali na decentan i ukusan način, napokon došle na svoje. Ovog proljeća i ljeta, ravno s modnih pista, dolazi nam vrlo neobičan i pomalo provokativan trend - nošenje odjeće koja otkriva gornji dio trbuha. Bilo da se radi o kombinaciji hlača visokog struka i kratkog topa ili haljine s izrezima na "strateškim" dijelovima, ovaj trend je zavladao modnim pistama, ali i ormarima mnogih trendseterica.

Na svojim pistama predstavile su ga kuće Dolce&Gabbana, Prada te talijanski dizajner Emilio Pucci, Rihanna ga je već isfurala nekoliko puta, a i mi se slažemo da ovaj zanimljivi trend sa sobom donosi val ženstvenosti, ali i dašak elegantnog retro stila.

Iako će većina žena na ovu modnu novost samo zakolutati očima i priznati da nisu dovoljno hrabre za takav pothvat, najbitnije je naglasiti činjenicu da je samopouzdanje glavna stvar koja vas može učiniti zanosnima i elegantnima i da savršeno ravan trbuh nije imperativ za ovakvu vrstu odjeće. Baš naprotiv, ako se snađete na pravi način i dobro namjestite pasicu hlača ili suknje visokog struka, vaš trbuh može izgledati mršavije nego što doista jest. A i istini za volju, topli dani za kojih ćemo moći nositi crop stil nisu toliko blizu, tako da vam ova divna modna vijest može biti i poticaj za prilagođeniju prehranu i pripremu tijela na ljeto.