Čupko nova DELICATE linija za depilaciju

Foto: Promo

LINIJA proizvoda za depilaciju Čupko već je dugi niz godina sinonim kvalitetne i sigurne depilacije, a osim toga je i jedini domaći proizvod te vrste. Linija Čupko cjelokupni je odgovor na potrebu svake žene modernog doba. Dlačice na licu, rukama i nogama problem su gotovo svake žene.

Korištenjem raznih nekvalitetnih depilatora, dlaka je uklonjena samo s površine, ali ne iz samog korijena te postaje čvršća i oštrija. Čupko ima dugotrajan učinak na otklanjanje dlačica. Nakon korištenja, dlačice rastu sporije i rjeđe te postaju tanje.
 
PREDNOSTI ČUPKO PROIZVODA
- dugotrajan učinak
- niže cijene u odnosu na konkurenciju
- ambalaža visoke kvalitete

Čupko ima dvije linije proizvoda: linija CLASSIC za sve tipove kože i linija SENSITIVE za osjetljivu kožu.

Linija CLASSIC na bazi meda namijenjena je za sve tipove kože.

Linija SENSITIVE na bazi titanium dioxida namijenjena je za osjetljivu kožu.

Biokozmetika je za ovo ljeto obogatila svoju ponudu proizvoda za depilaciju predstavljanjem nove linije proizvoda za vrlo osjetljivu kožu pod nazivom DELICATE.

Čupko DELICATE trake za lice i tijelo sa rosa voskom za nježnu depilaciju namijenjeni su depilaciji vrlo osjetljive kože lica i tijela što je pogodno za depilaciju u ljetnim mjesecima jer se depilacijom ne skida preplanula boja. Idealne su za reaktivnu kožu sklonu crvenilu i iritacijama, a osim što brzo i učinkovito uklanjaju dlačice, ostavljaju dugotrajne i nježne rezultate.

Čupko DELICATE trake potražite u standardnom pakiranju od 16 traka, 2 uljne maramice nakon depilacije, 2 vrećice aloe vera gela za umirenje nakon depilacije na prodajnim mjestima mullera, bipe, konzuma, ktc-a i na webshopu www.biokozmetika.hr

Cjelokupnu  ponudu ČUPKO proizvoda za depilaciju potražite na webshopu: www.biokozmetika.hr