Danijela Martinović odvažnim dekolteom pokazala neočekivanu modnu hrabrost

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DOMAĆA pjevačica Danijela Martinović sinoć je u dvorani Vatroslav Lisinski održala koncert "Neopisivo", a prihod od prodanih ulaznica bio je namijenjen zakladi Hrvatska za djecu. No osim o samom koncertu, sasvim sigurno će se pričati i o haljini u kojoj se vrckava Danijela pojavila.

Kako najčešće bira decentnije komade, bilo je pravo iznenađenje kada se na pozornici pojavila u upečatljivoj kreaciji s neobičnim dekolteom. 

Dugačka čipkasta haljina na jedno rame u prvi je plan stavila dekolte te, iako je pokazala tek mali dio kože, istaknula većinom skrivenu Danijelinu zavodljivu stranu. Ženstvenost je naglašena i visokim prorezom na nozi, a mnogi će se složiti da je ovo jedno od njezinih najodvažnijih izdanja u posljednje vrijeme. No nije zatomila ni svoju romantičnu stranu pa su se za dašak romantike pobrinuli valovi u kosi, ali i zanimljivi volani na haljini.

Stajling za ovaj spektakularan nastup kreirala je domaća dizajnerica Gabrijela Kanižaj, a ovim dvjema damama to je bila prva suradnja.