Dekolte tjedna: Nimalo klasičan, ali i dalje sexy

Foto: REX

ZA njega je zaslužna jedna poznata holivudska glumica.
 
Radi se o Diane Kruger, koja posljednjih dana putuje po svijetu zbog poslovnih obaveza pa je tako prije nekoliko dana bila jedan od uzvanika gala večere u New Yorku, gdje je još jednom pokazala kako blista otkad je ponovno zaljubljena.
 
 
Diane se tom prilikom odlučila za potpuno crnu kombinaciju hlača i crno-prozirnog topića, koji potpisuje poznati dizajner Roberto Cavalli, i koji je ukrao svu pažnju.
 
Iako je slavna modna Biblija Vogue proglasila smrt dekolteima još krajem 2016. godine, njezin je bio toliko neobičan i poseban, da joj ga baš nitko nije zamjerio.
 
 
Dva dana kasnije, Diane je ponovno zasjala u Rimu, u romantičnoj bijeloj haljini A kroja, ponovno s nešto posebnijim dekolteom pa se čini kako je glumica pronašla provjerenu formulu za privlačenje dodatne pažnje. 
 
 
Podsjetimo, Diane je prošle godine prekinula 10-godišnju vezu sa zvijezdom serije "Dawson's Creek", Joshuom Jacksonom, a prije nekoliko tjedana potvrdila je vezu s kolegom Normanom Reedusom, za kojeg se šuška kako je i uzrokovao prekid s mlađahnim Joshuom.