Demi Lovato objavila selfie bez šminke i oduševila fanove: "Prekrasna si"

Foto: Instagram

PJEVAČICA je prva u redu kada je u pitanju promicanje prirodne ljepote i prihvaćanja sebe onakvima kakvi jesmo. 

Demi Lovato je u intervjuu s Ashley Graham, točnije u njenom podcastu Pretty big deal, otkrila da više ne obrađuje svoje fotografije te da sve objavljuje točno onako kakvo je, što je dokazala objavivši fotku na kojoj joj se vidi celulit

Ovog je puta to učinila na drugačiji način. Demi je odlučila pokazati kako izgleda njezino lice bez trunke šminke pa je objavila upravo takav selfie, ponosno pokazujući svoje pjegice. 

"Nisam objavila selfie bez šminke godinama, ali sam zaključila da je, nakon objavljivanja toliko glamuroznih slika s tonom šminke i sređenom frizurom, važno pokazati sebe ispod svega toga. Ovako izgledam 85-90 posto vremena. Ponosna sam na moje pjegice, na moju razdvojenu bradu i na sebe jer se volim i prihvaćam točno onakva kakva jesam", napisala je pjevačica ispod fotografije. 

Njezini su pratitelji pohvalili ovaj no make-up look, a poručili su joj i da joj zavide na besprijekorno čistoj i blistavoj koži. 

Selfie bez šminke nedavno je objavila i njezina kolegica Selena Gomez, ali i mnoge druge slavne dame upravo kako bi dokazale da su i one samo ljudi i da nitko nije savršen.