Djevojka Kristen Stewart viđala se i s njezinim bivšim dečkom Robertom Pattinsonom

Foto: JLP, Fame Fly, Instagram

KAD smo kod "neugodnog".

Glumica Kristen Stewart, nakon veze s kolegom iz "Sumraka", Robertom Pattinsonom i preljubničkog skandala s redateljem Rupertom Sandersom, zbog kojeg je i dobila nogu od Roba, bila je u vezama samo sa ženama.

Iako nikada nije skrivala svoju biseksualnost, nikada ni nije previše otvoreno govorila o svojim djevojkama, već je isticala kako njezina seksualna orijentacija ne bi trebala biti ničija briga.



A posljednjih tjedana, Kristen se ne odvaja od svoje nove djevojke, francuske glumice, pjevačice i umjetnice SoKo, s kojom se često ljubaka po ulicama europskih gradova.

I bila bi to još jedna ljubavna priča slavnih, da se dotična u prošlosti nije viđala s Kristeninim bivšim dečkom, pogađaš, Robertom.



To je otkrila još u ožujku 2015. godine, u intervjuu za "A Music Blog, Yea?", kada je spomenula spoj na slijepo s Robertom u Los Angelesu te otkrila kako se tamo zabavljala tri dana i noći, iako nije potvrdila da je među njima bilo nešto više, no...

Naravno, ne moramo govoriti kako između nje i Roba nije uspjelo, s obzirom da je ona sad s njegovom bivšom, dok je glumac sretno zaručen s pjevačicom FKA Twigs.



Kristen i SoKo, pravim imenom Stephanie Sokolinski, navodno su ludo zaljubljene, a svaki slobodni trenutak provode zajedno. "Jako, jako, jako sam zaljubljena", otkrila je SoKo.