Domaća voditeljica na odmoru u Grčkoj nosi badić za kojim luduju trendseterice

Foto: Instagram

ANA Radišić odlučila je pobjeći na jedan od najljepših grčkih otoka Mikonos i u društvu prijateljice te kolegice Katje Jelčić napuniti baterije kako bi bila spremna za nove radne pobjede.

Čini se kako lijepa voditeljica maksimalno iskorištava ovo ljeto pa je dio godišnjeg odmora provela na jadranskoj obali, prvo na Cresu, a zatim u Kaštel Kambelovcu, gdje je uživala u krugu obitelji. No dozu zabave i istinskog hedonizma potražila je u Grčkoj, o čemu svjedoče i njene česte objave na Instagramu.

Osim u očaravajućim zalascima sunca, Ana uživa i na genijalnim pješčanim plažama, a jednom takvom je prošetala i u kupaćem kostimu koji ove sezone nose mnoge dame.

Odabrala je model u kombinaciji crne boje i životinjskog uzorka. Upravo je animal print osvojio mnoge poznate Hrvatice pa tako na Instagramu Antonije Stupar Jurkin već neko vrijeme vlada uzavrela atmosfera upravo zahvaljujući "divljim" kupaćim kostimima koje nosi. Osim nje, ovaj trend je osvojio i Anu Gruicu, kao i Sonju Kovač, koja se u minijaturnom badiću pohvalila isklesanim tijelom.

No da Ana prati modu, dokazala je i odabravši kupaći kostim s gaćicama visokog struka koje pristaju apsolutno svima pa ne čudi što su postale pravi hit. Osim što naglašavaju ženstvenu figuru, uspješno skrivaju i eventualne nedostatke, a izgledaju nevjerojatno trendi.