Donosimo detalje o predivnoj vjenčanici u kojoj se udala Ciara

Foto: Instagram

PREMDA su najavljivali svadbu za subotu, Ciara i njezin zaručnik Russell Wilson vjenčali su se u srijedu, 6.07.2016. u Engleskoj.

"Mi smo Wilsoni" napisala je Ciara na Instagramu uz fotografiju sa svadbe koja je iznenadila i oduševila njezine fanove.



30-godišnja ljepotica i profesionalni igrač američkog nogometa počeli su hodati prošle godine, nakon što je ona raskinula dugogodišnju vezu s reperom Futureom, s kojim ima dvogodišnjeg sina.

Na svom vjenčanju pjevačica je nosila snježno bijelu vjenčanicu za zanimljivim čipkastim rukavima i dubokim dekolteom, a na glavi je imala dugački veo koji se spuštao do poda.

Vjenčanicu potpisuje kuća Cavalli Couture, a dizajnirana je ekskluzivno za zgodnu pjevačicu.

"Ciara je moja draga prijateljica pa sam s ljubavlju radio njezinu vjenčanicu", izjavio je Peter Dundas, kreativni direktor kuće Cavalli za E! News.

Kuća Cavalli s ponosom je otkrila i skicu Ciarine vjenčanice s koje možemo vidjeti da su na donjem dijelu suknje bili izvezeni i inicijali njezinog dragog.

Njezin novopečeni suprug nosio je smoking kuće Armani i bijelu košulju s bijelom leptir kravatom.

Još detalja!

Ciara je imala 8 djeveruša među kojima su se nalazile i Kelly Rowland i LaLa Anthony, a sve su žene nosile crne haljine dizajnera Michaela Costella i uske ogrlice uz vrat, piše Marie Claire.



Par je imao relativno malu celebrity svadbu sa stotinjak gostiju.