Donosimo odgovore na tri najguglanija modna pitanja u 2019. godini

Foto: Instagram

NAJPOPULARNIJI internetski pretraživač Google objavio je listu najguglanijih pojmova u 2019. godini među kojima se mnogi tiču i mode.

Već smo vam pisali o najpretraživanijim modnim stilovima u godini na izmaku, a sada smo se dotaknuli najguglanijih "kako nositi" pitanja i dali odgovore na prva tri. Evo za stiliziranje kojih komada ste najčešće u 2019. godini zatražili modni savjet od Googlea:

Kako nositi beretku?

Ovo je bilo najguglanije modno pitanje u godini iako ne postoje nikakvi posebni trikovi oko nošenja beretke. Možete je nositi ravno ili nagnutu u jednu stranu, s raspuštenom kosom zataknutom iza jednog ili oba uha ili kosom svezanom u nisku punđu ili rep. Zapravo je zbilja teško pogriješiti, a beretka je definitivno jedan od onih bezvremenskih modnih dodataka koji bi se trebao naći u ormaru svake prave zaljubljenice u modu.

 

 

Kako nositi flanel?

Karirane košulje od flanela ove su se godine vratile u modu na velika vrata pa su se mnogi zapitali kako ih stilizirati. Modni stručnjaci s Who What Weara preporučuju da uložite u flanel košulju predimenzioniranog kroja i kombinirate je s uskim donjim dijelom ili uvučenu u široke hlače ili suknju. Možete je i raskopčati i nositi kao jaknu (naravno, u toplijem dijelu godine), a fora je i zakopčati samo tri-četiri najviša gumba te ostale ostaviti raskopčane.

 

 

Kako nositi patkaste čizme?

Takozvane "duck" čizme koje su taj naziv stekle zbog patkastog vrha jedan su od hit modela sezone, što je potvrdio i Googleov izvještaj. A kako ih nositi? Uz uske, ravne ili cropane traperice ili hlače, suknje i haljine svih dužina... Ukratko, uz sve s čim inače kombinirate čizme do gležnja.