Dove predstavio novost koja spašava kožu zimi

Foto: Promo

MICELARNA tehnologija već je godinama tajno oružje mnogih ljubiteljica preparata za njegu kože.  Uz micelarne vode za čišćenje lica, novosti na tržištu su i micelarni gelovi za tuširanje poznatog branda Dove. Brand koji je oduvijek sinonim za njegu kože tako je od sada bogatiji i za dvije nove linije – Anti Stress i Sensitive skin.


 
Žene su u potrazi za umirujućim proizvodima za tuširanje radi užurbanog načina života i raznih vanjskih utjecaja s kojima se suočavaju svakodnevno. Micelarna tehnologija štiti kožu od vanjskih utjecaja dok istovremeno pruža najnježniju njegu. Micele, koje su sastavni dio micelarne otopine, skupljaju nečistoću s površinskog sloja kože, ali istovremeno i hidratiziraju kožu. Prije pojave micelarne tehnologije, mnoge su žene kožu svakodnevno tretirale invazivnim preparatima za čišćenje, što bi znalo dovesti do iritacija i upala, pogotovo zimi. Hladno doba godine često vežemo uz suhu i ispucalu kožu, a u nedostatku hidratacije masna koža zna dovesti i do lučenja viška sebuma. Tijekom zimskog razdoblja smo skloniji koristiti pojačanu dozu losiona i mlijeka za tijelo, no zaboravljamo na pravilno čišćenje kože što je prvi korak skin care rutine. Svjetski poznati brand usmjeren na nježno čišćenje kože, zato ove zime predstavlja Anti Stress micelarni gel za tuširanje, koji nježno čisti kožu od negativnih učinaka uz osjećaj umirivanja kože te Sensitive Skin, koji je svojom blagom formulom bez sapuna i boja posebno prikladan za osjetljivu kožu, podložnu iritacijama. Svoju popularnost micelarna voda stegla je zbog svoje učinkovitosti i nježnosti, a novi gelovi za tuširanje sadrže blage sastojke za čišćenje kože te nakon tuširanja daju osjećaj hidratizirane i glatke kože. 

Gelovi su prikladni za dnevnu upotrebu svih tipova kože, ne izazivaju alergenske reakcije, a namijenjeni su za čišćenje i tijela i lica. Baš zato, novitet iz Dovea u zimsko je vrijeme neizbježan proizvod u kozmetičkoj torbici.